Prijava – FertilityCare


 

Dodatne informacije na: fertility@iskreni.net

Termini uvodnih srečanj:

  • 27. maj 2020 ob 18.00 - uvodno srečanje bo potekalo v živo preko spleta! Prijavite se preko prijavnega obrazca in dan pred začetkom boste na svoj elektronski naslov prejeli navodila in povezavo do prijave. Ob koncu predstavitve bodo možna tudi vprašanja, tako kot na srečanju v živo.

Tečaj FertilityCare sistema obsega uvodno srečanje ter 8 individualnih srečanj v roku 1 leta.

Uvodno srečanje običajno poteka v skupini in traja približno 1,5 ure in je BREZPLAČNO. Na srečanju predstavimo osnove plodnosti, osnove FertilityCare sistema in možnosti njegove uporabe ter vam damo začetna navodila, kako pričeti z opazovanjemUvodno srečanje je obvezno pred pričetkom individualnih srečanj.

Uvodna srečanja potekajo ob razpisanih terminih. Obvezne so prijave, saj je omejeno število prostih mest. Na vašo željo izvedemo tudi individualno uvodno srečanje, ki pa je plačljivo.

Uvodno srečanje je skupinsko. Vsa nadaljna pa so individualna.

Uvodno srečanje je skupinsko. Vsa nadaljnja pa so individualna.

Uvodnemu srečanju sledijo individualna srečanja, ki so namenjena praktičnemu učenju FertilityCare sistema. Na ta način ste deležni individualne pozornosti, kar omogoča, da se usmerimo v vašo konkretno situacijo ter da hitro pridobite zaupanje v uporabo sistema.

Srečanja potekajo sprva vsakih štirinajst dni, kasneje pa na 3 mesece, kar paru omogoča redno strokovno spremljanje tekom daljšega časovnega obdobja in tako nudi kar najbolj zanesljivo uporabo sistema. V kolikor je potrebno, ima par tudi več individualnih srečanj.

Individualna srečanja potekajo v prostorih Zavoda Iskreni v Ljubljani. Možno je tudi učenje preko skypa.

Za več informacij pokličite na 0590 20 000 ali pišite na info@iskreni.net ali fertility@iskreni.net