Prijava – FertilityCare


Za prijavo nam pošljite svoje podatke: ime, priimek in telefonsko na fertility@iskreni.net ali pa nas v delovnem času pokličite na 0590 20 000

Termini uvodnih srečanj:

  • 5. februar 2019 ob 18.00
Vsa mesta za Uvodno predstavitveno srečanje 5. februarja so zapolnjena, zato zbiramo prijave v čakalno vrsto. Če se za 5. februar sprosti mesto, prijavljene v čakalni vrsti obvestimo na elektronski naslov. 
Naslednje Uvodno predstavitveno srečanje bo predvidoma spomladi. Datum bo znan v kratkem. 

Tečaj FertilityCare sistema obsega uvodno srečanje ter 8 individualnih srečanj v roku 1 leta.

Uvodno srečanje običajno poteka v skupini in traja približno 1,5 ure in je BREZPLAČNO. Na srečanju predstavimo osnove plodnosti, osnove FertilityCare sistema in možnosti njegove uporabe ter vam damo začetna navodila, kako pričeti z opazovanjemUvodno srečanje je obvezno pred pričetkom individualnih srečanj.

Uvodna srečanja potekajo ob razpisanih terminih. Obvezne so prijave, saj je omejeno število prostih mest. Na vašo željo izvedemo tudi individualno uvodno srečanje.

Uvodno srečanje je skupinsko. Vsa nadaljna pa so individualna.

Uvodno srečanje je skupinsko. Vsa nadaljna pa so individualna.

Uvodnemu srečanju sledijo individualna srečanja, ki so namenjena praktičnemu učenju FertilityCare sistema. Srečanja omogočajo, da ste deležni individualne pozornosti, kar omogoča, da se usmerimo v vašo konkretno situacijo ter da hitro pridobite zaupanje v uporabo sistema.

Srečanja potekajo sprva vsakih štirinajst dni, kasneje pa na 3 mesece, kar paru omogoča redno strokovno spremljanje tekom daljšega časovnega obdobja in tako nudi kar najbolj zanesljivo uporabo sistema. V kolikor je potrebno, ima par tudi več individualnih srečanj.

Individualna srečanja potekajo v prostorih Zavoda iskreni.net v Ljubljani. Za pare iz oddaljenih krajev, ki bi se srečanj težko udeleževali, je možno učenje tudi preko skypa.

Za več informacij pokličite na 0590 20 000 ali pišite na info@iskreni.net ali fertility@iskreni.net