O nas

Leta 2011 smo prinesli FertilityCare sistem v Slovenijo in kasneje ustanovili tudi prvi FertilityCare center. Nahajamo se v centru Ljubljane na Nazorjevi 1. Smo ekipa strokovno usposobljenih svetovalk za poučevanje FertilityCare sistema. V okviru našega centra delajo tudi zdravniki, ki so usposobljeni za zdravljenje z NaPro tehnologijo.

Vse svetovalke smo se usposabljale po programu FertilityCare Practitioner, zdravniki pa po programu FertilityCare Medical Consultant, oboje pod okriljem Pope Paul VI. inštituta iz Omahe v Ameriki. V svojem delu se redno izpopolnjujemo, hkrati pa izkušnje pridobivamo v sodelovanju z drugimi centri v Evropi in po svetu. Zavezani smo rednemu izpopolnjevanju in etičnemu kodeksu.

Svetovalke za FertilityCare

Petra Lukan, uni. dipl. soc. pred., FCP. Je mama 4 otrok.

Svetovalka je od septembra 2014. Je vodja FertilityCare centra Slovenije. Svoje navdušenje in znanje o naravnem načrtovanju družine ter spremljanju ženskega zdravja želi deliti naprej.

Maja Vovk, mag. farm., CFCP. Je mama 4 otrok.

Svetovalka za FertilityCare je od septembra 2011. Je predstavnica Slovenije v evropskem združenju FertilityCare centrov. Trenutno sprejema nove klientke samo prek skypa.

"Spoznanje, kako slabo ženske poznamo svoja telesa in kako prehitro posegamo vanje, me je vodilo do odločitve, da svojo poklicno pot usmerim v izobraževanje žensk in parov na področju plodnosti in naravnega zdravljenja. Pri delu mi poleg strokovnega znanja pomagajo tudi lastne izkušnje, zaradi katerih se lažje vživim v situacije in stiske, s katerimi se soočajo pari. Sama sem izkusila, kaj pomeni doživeti spontani splav, prav tako pa sem tudi na sebi preizkusila NaPro zdravljenje, saj je eden od mojih otrok NaPro dojenček. Ker želim, da bi bila dekleta bolje poučena o odraščanju in menstrualnem ciklusu, vodim tudi delavnice za odraščajoča dekleta, kar mi je še posebej v veselje."

Andreja Lenart,mag. farm., FCP. Je mama 4 otrok.

Svetovalka je od oktobra 2014. Trenutno ne sprejema novih klientk.

NaPro zdravniki

doc. dr. Janez Rifel, dr. med., spec. druž. med., NFPMC. Je oče 6 otrok.

Od leta 2014 je docent na Katedri za družinsko medicino Medicinske fakultete v Ljubljani. NaPro zdravnik je od septembra 2013. Z ženo že več kot 10 let živita po naravnih metodah, od leta 2014 je to FertilityCare. Za NaPro zdravljenje se je odločil, ker je strokovno in učinkovito ter v skladu z učenjem Rimokatoliške Cerkve.

Milena Igličar, dr. med.,  spec. gin., NFPMC. Je mama 5 otrok.

Dela v ginekološki ambulanti in se uvaja v NaPro zdravljenje.