Izkušnje

mali_cudez1
brez_otrok
family29

Na dolgi poti do najinega otročka

Že v času najine hoje sva se pogovarjala o velikosti družine, ki si jo želiva ustvariti po poroki. Z mislijo na to in željo po naravnem načrtovanju družine sva se udeležila tečaja NND. Takrat so bili moji cikli videti čisto šolski in svetovalka mi je omenila, da bova s takim ciklom zagotovo z lahkoto zanosila, ko bova želela. Pa ni bilo tako.

Mislila sva, da bova brez težav zanosila

Poročila sva se malo po mojem 30. rojstnem dnevu. Prihajam iz nadpovprečno velike slovenske družine (6 otrok) in sem bila prepričana, da z zanositvijo ne bo nobenih težav. Otrok si oba želiva, zdrava sva, imava dobri službi in rešen stanovanjski problem. Idealno, ampak ...

Napotena na IVF, zanosila z NaPro

Trenutno sem noseča s svojim drugim otrokom. Zanj sva se trudila dobrih 20 mesecev. Prvih 6 mesecev sva bila povsem sproščena. Nato sem pričela z merjenjem temperature in beleženjem svojega ciklusa. Vse je izgledalo odlično. A po šestih mesecih se še vedno ni zgodilo nič. (Osebna izkušnja Irskega para, ki so mu svetovali umetno oploditev, pa se je raje odločil za zdravljenje neplodnosti z NaPro tehnologijo.)